SHP_Somekuva1_1200x628px

 

Liuta toinen toistaan inspiroivampia keynote-puheenvuoroja * Huikea pakohuoneperiaatteella toimiva taitorata, jossa kilpailijat mittelevät osaamistaan toisiaan ja aikaa vastaan *  Dynaamisten demojen ja case-esittelyiden Klinikkalava * Paneelikeskustelu sairaanhoitajan etiikasta * Leikkimielinen horse race -elvytyskisa * After work * ja paljon muuta!

Suunnittele messukäyntisi messukoneen avulla! (Sivun alalaidassa)
Oheisohjelma I 
Näytteilleasettajat ja osasto-ohjelma I Palvelut

*** UUSI KAIKILLE AVOIN LUENTO! ***

Kansallisen NEWS – National Early Warning Score -työkalun käyttö potilasesimerkin avulla

Suuren kysynnän vuoksi järjestämme NEWS-lisäluennon. Kaikille avoin, maksuton luento järjestetään Pääsalissa perjantaina 23.3. klo 13.30–15.00. Nappaa itsellesi NEWS-kortti Sairaanhoitajaliiton ständiltä (3f11) ja osallistu sen jälkeen luennolle. Tervetuloa!

Jäikö juttu kesken?

After Work Messukeskuksen Olohuoneessa torstaina  22.3. klo 16.30-19

Sairaanhoitajapäivien tunnelmallista After Work -iltaa vietetään Messukeskuksen Olohuoneessa 22.3. näyttelypäivän päätteeksi kello 16.30–19. Tilaisuudessa voit jatkaa onnistunutta päivää rennoissa tunnelmissa ja tarjota asiakkaallesi tai kollegallesi vaikkapa lasit kuohuvaa. Tervetuloa!

 

Iltajuhla Maxinessa

Sairaanhoitajapäivien iltajuhlaa vietetään 22.3. ravintola Maxinessa

Näyttämällä Sairaanhoitajapäivien 2018 lippua pääset ilmaiseksi sisään sekä saat yhden drinkkilipun, kun saavut klo 20.30-22.00 välillä. Tervetuloa!

Maxine sijaitsee Kampin kauppakeskuksen 6. kerroksessa osoitteessa Urho Kekkosen katu 1, 00100 Helsinki.

Ilmaiset keynote-luennot

Melina Niemi

Nuorten leijonien mentaalivalmentaja, yrittäjä ja valmentaja

MENTAALIVALMENNUS JA MENESTYKSEN PORTAAT
torstaina 22.3.2018 klo 10.00, Pääsali

Melina Niemi on henkinen valmentaja, joka tunnetaan parhaiten Nuorten Leijonien luotsaamisesta kaksinkertaiseksi maailmanmestariksi. Jääkiekko-taustaa häneltä löytyy SM-liigan parissa mentaalivalmentajana. Niemen pitkä ja menestyksekäs tausta niin yrittäjänä ja yritysjohtajana kuin valmentajanakin on tehnyt hänestä johtamisen huippuammattilaisen.

Harri Gustafsberg

mentaalivalmentaja ja tietokirjailija

 

STRESSIN HALLINTA JA ITSENSÄ JOHTAMINEN
torstaina 22.3. klo 10.45, Pääsali

Valmentaja ja tietokirjailija Harri Gustafsberg on henkisen ja fyysisen valmentamisen rautainen ammattilainen. Harrin käyttämä ja kehittämä MIND COACH -menetelmä kiinnostaa laajasti. Hän luennoi ja valmentaa erilaisissa työyhteisöissä sekä seminaareissa. Lisäksi Harri valmentaa ja mentoroi henkilökohtaisesti vaativan työelämän toimijoita, kuten esimiehiä.

Sirpa Pietikäinen

Europarlamentaarikko

 

SAIRAANHOITAJAT MUUTOKSEN KESKIÖSSÄ
perjantaina 23.3. klo 12.30, Pääsali

Sairaanhoitajat ovat hoidon ammattilaisina terveydenhuoltojärjestelmän ja sairaanhoidon tärkeimpiä osaajia. Tämä osaaminen on välttämätöntä hoidon laadun ja potilaan kannalta, siksi se on tuotava järjestelmien ja digitalisaation kehittämisen eturintamaan, samalla kun toimenkuvia ja -valtuuksia tarkistetaan vastaamaan tulevia haasteita.