Skip to content

Näyttelyalue ja Demoalue

Uudistuneella näyttelyalueella tutustut alan uutuuksiin käytännönläheisesti! Esillä muun muassa paljon toivottu haavanhoito. Tule tutustumaan esimerkiksi MediMattress Oy:n osastolle (2e61) potilasturvallisiin, ainutlaatuisiin Carital A1 lääkintälaitteisiin, jotka on suunniteltu vaikuttavampaan painehaavojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon, matalasta painehaavariskistä erittäin korkeaan riskiin. Terveystekniikan osastolla (3g49) esillä vaikeiden haavojen hoidossa erinomaisia tuloksia tuonut B-Cure Laser PRO -valohoitolaite.

Taitokeskuksen osastolla ( 2d57 & 2e58) voit harjoitella perifeerisen kanyylin laittoa lapselle ja aikuiselle sekä saada vinkkejä haastavaan kanylointiin.

Testaa ja opettele Demoalueella erilaisten laitteiden ja terveysteknologian käyttöä ja haasta itsesi sekä kollegasi leikkimielisissä kisoissa!

Demoalueella mukana:

Woikoski (2d60)

Kokeile paineenalentimien liittämistä kaasupulloon, imuejektorien käyttöä ja virtausmittareiden liittämistä ja oikeaoppista lukemista.

Akateeminen Simulaatiokeskus (2d52)

Tutustu simulaatikouluttajiin sekä teknikoihin, harjoittele elvytystaitojasi sekä perehdy simulaatiotiloihin 3D ,-sekä 360 -mallinnosten avulla!

Medidyne (2d50)

Testaa elvytystaitojasi ZOLL-defibrillaattoreiden reaaliaikaisella elvytyspalautteella ja tiedon analysointityökalulla.  Tutustu myös EZ-IO intraosseaaliporaan.

Resmed (2d58)

Unitutkimuslaitteet ja uniapnean hoitolaitteet tutuksi! Kokeile itse, miltä hoitolaitteen käyttö tuntuu sekä tutustu uniapnean hoitopolkuun ja syihin, miksi uniapneaa kannattaa hoitaa.

Laadukkaan elvytyksen QCPR-kisa

Testaa elvytystaitosi ja saa välitön palaute suorituksesi laadukkuudesta. Ilmoittaudu paikan päällä elvytyskisaan, jossa ratkaisevaa ei ole nopeus, vaan suorituksen laadukkuus. Osasto 2d51.

Mielenterveys- ja päihdevisa

Tiimikisassa tarvitaan laite, jolla pääsee nettiin (puhelin, tabletti ). Ilmoittautuminen paikan päällä.  Tuomareina toimivat Marianne Hellsten, Maarit Raukola, Maria Soini ja Petri Kylmänen.

Karsinnat ja finaali 21.3.2019 Cafe 1 lavalla.
Voittajatiimi palkitaan iltajuhlassa klo 17.15 alkaen.

Hoitotyön pakohuone

Torstaina opiskelijat kisaavat joukkueittain pakohuoneessa, mutta perjantaina pakohuone on avoinna kaikille messukävijöille ja kuka tahansa voi testata taitojaan pakohuoneessa. Osasto 2d51.