Näyttelyalue

Uudistuneella näyttelyalueella tutustut alan uutuuksiin käytännönläheisesti!  Tule testaamaan ja oppimaan erilaisten laitteiden ja terveysteknologian käyttöä! Lisäksi voit haastaa itsesi ja kollegasi leikkimielisissä kisoissa!

Alueella mukana muun muassa:

Woikoski (2d60)

Kokeile paineenalentimien liittämistä kaasupulloon, imuejektorien käyttöä ja virtausmittareiden liittämistä ja oikeaoppista lukemista.

Akateeminen Simulaatiokeskus (2d52)

Tutustu simulaatikouluttajiin sekä teknikoihin, harjoittele elvytystaitojasi sekä perehdy simulaatiotiloihin 3D ,-sekä 360 -mallinnosten avulla!

Medidyne (2d50)

Testaa elvytystaitojasi ZOLL-defibrillaattoreiden reaaliaikaisella elvytyspalautteella ja tiedon analysointityökalulla.  Tutustu myös EZ-IO intraosseaaliporaan.

Laadukkaan elvytyksen QCPR-kisa

Testaa elvytystaitosi ja saa välitön palaute suorituksesi laadukkuudesta. Ilmoittaudu paikan päällä elvytyskisaan, jossa ratkaisevaa ei ole nopeus, vaan suorituksen laadukkuus.

Mielenterveys- ja päihdevisa

Tiimikisassa tarvitaane laite, jolla pääsee nettiin (puhelin, tabletti ). Ilmoittautuminen paikan päällä.  Tuomareina toimivat Marianne Hellsten, Maarit Raukola, Maria Soini ja Petri Kylmänen.

Karsinnat ja finaali 21.3.2019 Cafe 1 lavalla.
Voittajatiimi palkitaan iltajuhlassa klo 17.15 alkaen.

Hoitotyön pakohuone

Torstaina opiskelijat kisaavat joukkueittain pakohuoneessa, mutta perjantaina pakohuone on avoinna kaikille messukävijöille ja kuka tahansa voi testata taitojaan pakohuoneessa.