Skip to content

Monipuolinen ohjelma hoitoalan ammattilaisille!

 

2020 Sairaanhoitajapäivien koko ohjelma on nyt julkaistu

Tutustu ohjelmaan

 

 

Rekisteröidy kävijäksi

Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin hoitotyön ammattitapahtuma. Rekisteröityneenä kävijänä tutustut maksutta näyttelyyn ja nautit Klinikka-lavan inspiroivasta ohjelmatarjonnasta.

Rekisteröidy kävijäksi

Tutustu koulutuspaketteihin

Suurimman ammatillisen hyödyn saat lunastamalla pääsylipun luennoille. Tänä vuonna lipun hintaan sisältyy myös lounas. Tutustu luento-ohjelmaan ja lunasta oma lippusi tästä!

Lunasta lippusi!

Pääsalin maksuton ohjelma

Pääsalissa järjestettävä ohjelma on etupäässä vain Fiocan kolulutuspaketin ostaneille, mutta muutama huippumielenkiintoinen ohjelmanumero järjestetään myös maksutta!  Muun muassa tv:stä tuttu ristiretkeilijä Arman Alizad tulee puhumaan unelmista ja keskustelupaneelissa pohditaan minkälainen maailma oisi ilman sairaanhoitajia.

Fiocan luento-ohjelma

Karismaattinen keynote-puhuja on Sairaanhoitajapäivillä puhumassa muutoksesta, rohkeudesta ja ymmärryksestä. Oman tarinansa myötä hän tuo esiin elämän käännekohtia, joissa omilla valinnoilla ja asenteilla on valtava merkitys. Aikataulu
Director of the Health Workforce department WHO, oversees the development and implementation of global public goods, evidence and tools to inform workforce in pursuit of global health security, universal health coverage and the Sustainable Development Goals. Schedule

Klinikka-lavan ohjelma

Klinikka-lavan maksuttomassa ohjelmassa keskustellaan ajankohtaisista asioista ja paneudutaan tärkeiden asioiden äärelle. Tutustu alta mielenkiintoisiin aiheisiin.

Katso koko Klinikka-lavan ohjelma!

Uusi kansansairaus terveydenhuollon haasteena

Tulehdukselliset suolistosairaudet ovat lisääntyneet voimakkaasti viimeisten vuosien aikana. Kuinka vastataan lisääntyneeseen hoidontarpeeseen?

Aikataulu

Virtuaalilääkettä lapsille – pelko pois pelaamalla

Metropolia amk ja Uusi lastensairaala ovat toteuttaneet lapsille pelejä, joiden avulla pyritään vähentämään pelkoja toimenpiteitä kohtaan.

Aikataulu

Terveyshuuhaan ABC

Mikä saa ihmiset uskomaan terveyshuuhaaseen? Mistä ilmiö kumpuaa? Entä kuinka tulisi kohdata vaihtoehtoishoitoihin uskova potilas?
Mia Muhonen, LK
Vastalääke ry

Aikataulu

Virtuaalitodellisuus hoitotyön koulutuksessa

Tule kuuntelemaan, kuinka virtuaalitodellisuutta voidaan hyödyntää terveysalan simulaatiokoulutuksessa ja taitojen harjoittelussa.

Aikataulu

Kahvila Huippu

Kahvila Huipussa esitellään eri asiantuntijarooleja, sekä vastaillaan yleisöä kiinnostaviin kysymyksiin. Oletko miettinyt millainen on neurokirurgisenhoitajan toimenkuva, vai kiinnostaako sinua enemmän minkälaista on työskennellä lastensairaalanhoitajana? Paikalla on kymmeniä eri  asiantuntijoita!

 

Mukana:

terveydenhoitaja, kätilö, hygieniahoitaja,osastonhoitaja, varahoitaja, lastenneurologinen hoitaja, diabeteshoitaja, reumahoitaja, hivhoitaja, syöpähoitaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, endoproteesihoitaja, parkinsonhoitaja, infektiohoitaja, kotihoidon tiimivastaava ja lastensairaalahoitaja

Sairaanhoitajien ja kätilöiden vuosi 2020

Uusi vuosikymmen aloitetaan peräänkuuluttamalla hoitotyön tärkeyttä, sillä vuosi 2020 on WHO:n julistama hoitotyön juhlavuosi. Tämän lisäksi vietämme Florence Nightingalen 200-vuotissyntymäpäivää, Sairaanhoitajaliiton 95-vuotispäivää sekä Sairaanhoitajien pohjoismaisen yhteystyön 100-vuotisjuhlaa! Vuosi 2020 on siis monella tapaa merkittävä myös Sairaanhoitajapäivien kannalta, ja keskiviikon koulutuspäivä huipentuukin kaikkien sairaanhoitajien iltajuhlaan Vanhalla ylioppilastalolla.

Osta liput juhlaan!